Vandreophold med alt inkluderet

Tag familien eller vennerne med og oplev naturskønne Nordmors, hvor alle kan være med. Prøv en af de mange vandreruter, der udgår fra Event4U, og oplev Limfjordens fjordlandskab som er skabt gennem tusindvis af år. Her finder du uberørt natur, kilometervis af vandreruter og et 55 mio. år gammelt fossil-landskab.

All inclussive vandreophold hos Anette

Anette står klar til at byde jer velkommen til jeres vandreophold hos Event4U. Hun sørger for alt lige fra morgen -og aftensmad baseret på friske, lokale råvarer, madpakker til turen, vandrekort, personlig rutevejledning, tøjtørring og en putteklar seng til aften. Hun varmer gerne vildmarksbadet op til jer så det er klar, når I kommer tilbage fra en lang vandretur.

Unik natur ved Limfjordens 55 mio. år gamle fossil-landskab

På vandreturene rundt på Nordmors kan du bl.a. se askelagene bugte sig i moleren, der er formet af isens tryk under istiden.
Vores strande forandrer sig hver dag, og du kan se mange typer af strandskaller og sjove sten.
Vådområderne byder på et særdeles rigt fugleliv for her er ro og ingen fare.
Den gamle smukke tørrelade fortjener også et kig. At gå ned gennem den lange moler-stens-tørrelade giver et godt indblik i historiens vingesus på Nordmors.

Book ophold

Smuk og central placering 3 km fra Limfjorden

Event4U ligger i en fredelig lille landsby på Nordmors med kun 3 km til både vores øst- og vestkyst. Mors er bogstavelig talt et rent paradis med Den Blå Lagune mod Nord, og Sillerslev palmestrand mod syd. Vådområdet Hundsø ligger lige uden for byskiltet, og der er kun 2 km til Skarregård Natur- og kulturcenter samt Fossil- og Molermuseet.

Book ophold

Entusiasme der skinner igennem

Tak for opholdet, en dejlig oplevelse med fantastiske værelser, god mad og din dejlige entusiasme der skinner igennem det hele. Mange hilsner fra 3 glade vandrer fra DVG.

Gunver, Jørgen & Nina

Dejlige vandreruter og smukke kyststrækninger

Tak for et fint ophold her på smukke Nordmors. Dejlige vandreruter og smukke kyststrækninger – en dejlig base her.

Jens, Nikolaj og Jonas

Smuk perle i Danmark

Tak for et rigtig fint ophold, enormt hyggeligt og en enorm ro – dejligt at opleve denne smukke perle i Danmark. Er kæmpe fan af alt i dette hus – tak for en enorm gæstfrihed!

Ken, Mathias, Kasper, Mikkel & Tanja

Opholdet inkluderer

Det kan du også opleve hos Event4u

Glas og keramikværksted

Det er muligt at tilkøbe guidede workshops i krea-værkstedet, hvor I både kan lave unika-glaskunst eller keramik, som I kan tage med eller få sendt hjem som minde om jeres ophold.

Havørredfiskeri

Prøv nogle af de 100 kendte havørredfiskepladser i Limfjorden. Vi er lystfiskercertificeret af “Havørred Limfjorden”, og har sørget for, at I kan nyde et uforglemmeligt ophold, uden at skulle bekymre jer om andet end fluerne og lystfiskeriet.

Vildmarksbad

Hvis hjul, arme eller ben er trætte efter jeres vandretur, er det muligt at tilkøbe adgang til vildmarksbadet, hvor I kan nyde en flaske gode bobler i det ca. 38 grader varme vand.

Kørestolsvenlige forhold hos Event4U

Der går flere forskellige kørestolsvenlige ruter ud fra Event4U. Vi tilbyder desuden en feriebolig med kørestolsvenlige forhold, herunder toilet, bad, elevationssenge og uden dørtrin.
Derudover har værkstedet Glass4U gode borde og nem adgang til maskiner.

Book ophold