Minigolf ved fjorden

Minigolf i maritimt miljø på Struer Lystbådehavn

Minigolf Ved Fjorden er en moderne adventure minigolfbane beliggende med direkte udsigt over det maritime miljø på Struer Lystbådehavn.
Banen er beliggende side om side med restauranter, ishus og vandsportsaktiviteter i havnebassinet.

Banen alle kan spille

Med udsigt over Limfjordens største lystbådehavn i 1. række finder du vores
nyetablerede, moderne adventurebane fra 2021. Banen er designet, så alle kan spille med, uanset alder, niveau og evner. Banen er en 18-huls kunstgræsbane, så du kan nemt få timevis til at gå på banen.

Samvær, konkurrence og frisk fjordluft

Minigolf er en sjov aktivitet med rig mulighed for hyggeligt samvær, konkurrence og frisk fjordluft. Før eller efter spillet er det muligt at spise medbragt mad ved vores borde-bænkesæt, som både står under åben himmel og på vores overdækkede terrasse. Drikkevarer må nydes på minigolfbanen – enten medbragt eller købt i check-in huset.

Så tag børn, venner, familie eller kollegaer med til en hyggelig dag på minigolfbanen.

Se åbningstider

Børnebørnene elsker det

Børnebørnene på 9 og 12 elsker at komme med morfar og mormor på minigolfbanen. Vi nyder desuden at udfordre hinanden.

Pensionisten

Unik udsigt over fjorden

Minigolf Ved Fjorden er absolut et besøg værd, flotte og velholdte baner i hyggelige omgivelser med udsigt over fjorden. Dejlig nem selv betjening for udlevering af køller og bolde. Vi kommer igen.

Ove

Flot og velholdt bane

God oplevelse med mand, børn og svigerdatter i hyggelige omgivelser lige ved fjorden. Banerne er flotte velholdte, og vi kommer helt sikkert igen.

Inge

På minigolfbanen finder du

Overdækket terrasse

Som gæst på minigolfbanen kan du medbringe egne drikkevarer. På den overdækkede terrasse eller ved borde-bænkesættene under åben himmel må man nyde sin medbragte mad.

Snacks & kolde drikke

I check-in huset kan du købe kolde drikkevarer samt kaffe, the, varm kakao og snacks. Nyd det mens du spiller, eller tag en pause ved borde-bænkesættene og nyd udsigten over vandet og lystbådehavnen.

Hundeparkering

Hunde er mere end velkomne hos os. Vi har derfor indrettet et sted, hvor din bedste ven kan hygge sig og slappe af, mens du spiller. Der er altid frisk vand ved hundeparkeringen, hvor alle slags hunde er velkomne.

Nem og hurtig indtjekning

Check-in foregår hurtigt og nemt ved selvbetjening. Du udfylder en konvolut i check-in huset og lægger den i postkassen, betaler kontant eller med MobilePay, og du er klar til at spille.

Det finder du også på lystbådehavnen….

Restaurant Ved Fjorden

Mad og drikke i afslappende omgivelser med fokus på velsmag, lokale og regionale råvarer – og med en forkærlighed for fisk og skaldyr. Alt serveret med byens bedste udsigt ud over lystbådehavnen, Venø og Limfjorden

Café og Restaurant Værftet Struer

Kærlighed og ærlighed til danske råvarer.

Struer Aqua Park

Skandinaviens måske største legeland på vand med plads til hele familien. Banen indeholder aktiviteter af mange forskellige arter. Her kan man svømme, hoppe, kravle, klatre, løbe, springe, pjaske i vand og meget mere.

Limfjordens Ishus og Pølsevogn Struer

Softice og gammeldags isvafler. Diverse grillmad.